Fri fragt ved køb over 1.000:-

Hurtig levering.

Sikker betaling

Handelsbetingelser

 

 

Generelle oplysninger


Farve og Tradition Aps
Anpartsselskab
39431645
Aarsballe By 57, 3700 Rønne
info@farveogtradition.dk
+45 22395364


Betaling

Farveogtradition.dk modtager betaling med VISA Electron, MasterCard, VISA, VISA/Dankort, Mobilepay og Viabill.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes eller afhentes.

Vi modtager også kontant betaling eller betaling med Mobilpay, når varerne hentes fra vores lager.

Det er ikke muligt at betale med bankoverførsel.

 

Priser

De anførte priser på farveogtradition.dk er inkl. moms. Fragtomkostninger tilføjes.

Det tages forbehold for eventuelle indtastnings- og opdateringfejl.

 

Produkter

Hvis den bestilte vare er udgået af sortimenter, er udgået af produktion eller ikke kan skaffes længere, forbeholder vi os retten til at annullere den ordre.

Du vil herefter hurtigst muligt blive kontaktet af vores ordrekontor.

Billeder som er brugt på vore sider er illustrative, der tages forbehold for, at billederne i webshoppen i visse tilfælde kan afvige fra varens egentlige udseende eller farve. Oplevelsen af farvenyancer i webshopen afhænger af indstillingen på din computer.

Levering

Vi levererer til hele Danmark med GLS Pakkeshop med tracking nummer. Dog ikke Færøerne og Grønland. Du kan også vælge at afhente på vores udlevereringssted på Bornholm. Vi sender då et besked når varerne er klare at afhentes. Leveringstid på varer som findes på lager er 1-4 dgr i Danmark. Specialprodukter har leveringstid efter aftale.

 


Fortrydelsesret

Når du handler via vores hjemmeside, har du altid 14 dages fuld returret på alle vore såkaldte lagerførte varer gældende fra varens modtagelse.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  Meddelelsen skal gives ved mail: order@farveogtradition.dk,  eller ved at benytte fortrydelsesformularen . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Vedlæg den udfyldte formular i din returforsendelse.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Alle retur varer skal altid returneres i den originale emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Varer der er specielt fremstillet efter dine egne oplyste mål, ønsker og anvisninger, f.eks. indtoning af maling og lignende eller varer der hjemtages på din foranledning, tages ikke i retur og refunderes ikke og kan ej heller ombyttes til andre varer.


Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varer.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Farve og Tradition Aps

Aarsballe By 57

3700 Rønne
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamationsretten er begrænset af holdbarhedsdato, og gælder heller ikke specialfremstillede varer.
 
Varen sendes til:
Farve og Tradition Aps

Aarsballe By 57

3700 Rønne.
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Ansvarsbegrænsninger og forbehold.

Generelt tages der forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte og udgåede varer.

Farveogtradition.dk har i tilfælde af force majeure valget mellem at hæve handlen eller en del af denne, eller at levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal leverance ophører.

I tilfælde af force majeure er farveogtradition.dk uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Farve og Tradition Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på farveogtradition.dk er Mona Nilsson.

 

Dine opllysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
  
Som registreret hos Farve og Tradition Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@farveogtradition.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Farve og Tradition Aps, info@farveogtradition.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 2018-06-28.

Skabt med ♥ af DanDomain